Voor de aankleding van je ramen kun je bij ons terecht voor shutters, duettes, plisses, roman shades (vouwgordijnen), silhouettes, facettes, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, vlinder jaloezieën, rolgordijnen, twist rolgordijnen en horren. Je kunt op verschillende manieren de uitstraling van je raamdecoratie, en daarmee je interieur bepalen. De materiaalkeuze speelt daarbij een belangrijke rol. Ook de kleur, transparantie en verschillende decoratieve opties dragen daar aan bij. Voor elk interieur is er een passende raamdecoratie. Iedere woning, zelfs ieder raam is anders.  

Zijn er kant-kiepramen aanwezig in de woning of zijn de kozijnen van aluminium, bij ons vind je voor elke situatie de juiste raamdecoratie. Wij komen graag bij je thuis om de situatie bekijken en te luisteren naar jouw wensen, zodat we een advies kunnen geven dat voldoet aan jouw eigen smaak. 

Onze monteurs komen bij je thuis om te meten en te plaatsen.

  

 

  

 

 

 

Offerte aanvragen

Op een simpele manier kun je heel snel een offerte aanvragen, hoe meer gegevens je invult, hoe sneller en nauwkeurige wij kunnen reageren.

Kom je er echter niet helemaal uit? Geen probleem, wij helpen je graag.